***       Водещите новини за деня до 13.00

...
   ***       Водещите новини за деня до 13.00
Коментари Харесай

Водещите новини! След провала на мандата – кой се радва и кой съжалява. Смъртоносната немарливост на Путин не може да бъде прикрита

   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 26 март   

 

Народното събрание разиска на изключително съвещание план на решение, по отношение на указа на президента, с който се предлага Народното събрание (НС) да избере за министър-председател претендента, препоръчан от първата по бройка парламентарна група ГЕРБ-СДС и подаденото през вчерашния ден заявление от Мария Габриел, че няма да взе участие в парламентарната процедура по желание на министър-председател и няма да предлага конструкция и състав на Министерски съвет.

***

„ По Конституция следва да бъде връчен втори изследователски мандат за сформиране на държавно управление. По решение на Парламентарната група на Коалиция „ Продължаваме промяната—Демократична България “ и органите на партиите в обединението, ние удостоверяваме готовността си да осъществяваме този мандат като народен, надлежно общ, с Парламентарната група ГЕРБ-СДС.

***

„ Сега сътрудниците от Политическа партия и Демократична България имат късмет “, сподели Борисов.

***

***

„ Ясно е, че отиваме на избори “.

***

Откритите близо 200 кг кокаин в тайник на резервоар за банани са на стойност близо 7 млн. $ на свободния пазар, оповестиха през днешния ден от прокуратурата.

Това е най-голямото количество дрога, залавяно досега в Бургас.

***

На 50-годишна възраст е умряла Теодора Борисова-Петрова, дълготраен преподавател по история и просвета в НГДЕК, ученик на учебното заведение.

В мрежата незабавно се появиха съболезнователни известия за обичания учител.

„ Много обичан и доста обичащ човек. Бог да я елементарни! Съболезнования за фамилията и за всички нейни близки! “, пишат сътрудници във Facebook. 

„ Всеки, който я познаваше, знаеше какъв брой жизнеспособен човек бе тя и с каква усмивка постоянно учеше своите възпитаници “, написа различен консуматор.

***

Смъртоносната небрежност на Владимир Путин не може да бъде прикрита. Атаката край Москва го прави по-слаб от всеки път, написа за в. " Гаридън " коментаторът по интернационалните въпроси Саймън Тисдол.

При всеки неуспех на Владимир Путин се задава един и същи въпрос: това ще промени ли нещо? Терористичното нахлуване в концертната зала " Крокус сити " край Москва предходната седмица, при която бяха убити 137 души, е една от най-големите рецесии, с които се е сблъсквал Путин за 25-годишното си ръководство, отбелязва Тисдол.

***

„ Работната версия е, че тази част от „ Ислямска страна ” в Афганистан, разочаровани пакистанци, които водят война с всички по света – тези хора са сведени до относително дребна численост хора. Как толкоз малко хора съумяват да създадат атентат в Москва? “

По думите му службите за сигурност в Русия наблюдават хора по митинги с плакати, вместо да проверяват съществени закани.

***

40 дни след гибелта на съветския опозиционен водач Алексей Навални, негови поддръжници се събраха на възпоменателна работа.

***

Израел упрекна Хамас в слагане на „ лъжливите претенции “ в непреките договаряния за помирение в Газа, които демонстрират, че палестинското ислямистко придвижване не се интересува от реализиране на съглашение, излиза наяве от изказване на офиса на министър-председателя Бенямин Нетаняху, представено от Ройтерс.  

***

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР